Uppleva

En upplevelse du inte får hemma

Standard

Dubbelsäng

Alla rum har det där lilla extra för bästa trivsel, alla på sitt eget unika sätt. Hög arbetskomfort och ljusa rum är gemensamma kännetecken, samtliga rum är dock unika med sin egen speciella atmosfär och känsla. Välkommen att hitta just ditt favoritrum!

I samtliga rum finns minibar med fullständiga rättigheter.

Queen

Queensäng

Ljusa trevliga rum för upp till 2 personer. Rummen har lite mindre yta men samtidigt med den komfort som krävs för en god natts sömn.

Fler rum

enkel

Även om ytan är mindre ges inget avkall på komfort och trivsel. Ljus och fräsch inredning med allt du kan önska för en god natts sömn.

Deluxe

Ljuset flödar genom de vackra fönstren, det exklusiva taket ger en härlig atmosfär till dessa rymliga dubbelrum Deluxe. Här känner man sig lyxig och kan koppla av.

I samtliga dubbelrum Deluxe finns minibar med fullständiga rättigheter.

Svit

I hörnan av hotellet finner du våra sviten. Kaptenssviten, Kungasviten och Viktoriasviten. I salongen med kakelugn, kristallkrona och härlig soffgrupp kan man samla sina vänner eller bara njuta av miljön med sin partner. Härligt badrum med badkar för två där badrockarna väntar och väldoftande hudprodukter från Frankrike ger förutsättningar för lugna sköna stunder.