Kroppsbehandlingar

HÄR KAN DU BOKA DIREKT, KLICKA HÄR!

Body scrub 45 min 750 kr

Härlig scrub över hela kroppen som gör din hud sammetslen och mjuk med hjälp av saltscrub av örter/kryddor. Huden förnyas, blodcirkulationen ökar och du får fin färg. Behandlingen avslutas med en väldoftande lotion. Väldigt bra att kombinera med andra behandlingar. 

Continental Relax 50 min 795 kr

Avslappnande ryggmassage som följs av en lätt ansiktskur, face base. Under tiden som ansiktsmasken verkar får du en mjuk massage över armar och ben. En härlig upplevelse från topp till tå!

Lerinpackning 75 min 1095 kr

Varm lera ger både fukt och näring till huden. Inpackning i en härlig värmefilt njuter du under tiden som terapeuten tar hand om ditt ansikte. Rengöring, peeling, massage och ansiktsmask ingår. Behandlingen avslutas med en härlig ryggmassage. 

Njut bara du 50 min 750 kr (singel) eller Njut tillsammans 50 min 650 kr/person (duo)

Avkopplande behandling i ett varmt bad med eteriska oljor i vattnet. Du bjuds på ett glas mousserande med tilltugg. Följs av ansiktsrengöring, hårbottenmassage samt en ansiktsmask. Du får en stunds avkoppling ensam medan terapeuten lämnar rummet. Kan kombineras med behandlingar som t ex body scrub, massage eller lerinpackning.en lätt ansiktsmassage. Avslutas med ett avkopplande bad med badolja.

Massage

Hot Stone massage 50 min 795 kr / 80 min 1095 kr

Helkroppsmassage som utförs med varma havsslipade lavastenar. Slipade varma stenar värmer din kropp där bioenergipunkterna aktiveras och ger dig en djup mental och fysisk avslappning. Något utöver det vanliga.

Aroma Massage 50 min 750 kr / 80 min 1095 kr

Avkopplande och mjuk helkroppsmassage med väldoftande olja. Mjukt och behagligt masseras eterisk olja in efter ditt val (mental avslappning, ökad cirkulation, värk) Även ansikte och hårbotten masseras. Välj mellan Lavendel, Anti-stress, Glädje/styrka eller Sensuell doft. 

Regndroppsmassage 60 min 750 kr

Aromaterapeutisk behandling som stärker ditt immunförsvar och lindrar stress och smärta. Eteriska oljor används på fotsulor och rygg. Droppas ut på ryggraden och struks ut med fjäderlätta rörelser.

Me & Mini gravidmassage 60 min 695 kr

En mjuk och skönhelkroppsmassage som mjukar upp stela och ömma muskler samt verkar avsvällande för svullna fötter och ben. Underbart i väntans tider. From v 13 i graviditeten, hälsodeklaration fylls i.

Klassisk Massage 25 min 550 kr / 45 min 850 kr / 80 min 1195 kr

Djupgående svensk klassisk massage som är en terapeutiskt muskulerande behandling. Den ökar funktionen i leder och muskulatur. Härlig för trötta och stela muskler.

Fot, ben & ansiktsmassage

Ansikts-och hårbottenmassage 45 min 695 kr

En speciell ansiktskur med utvalda produkter för din hudkonstitution. Rengöring, peeling, marmamassage, mask och creme. Medan masken verkar masseras hårbotten enligt bioenergipunktsmetoden.

Fot- och benmassage 50 min 750 kr

Fotbad med muskulerande massage för spända, trötta ben. Ger ökad rörlighet och en härlig känsla. Till behandlingen används cirkulationsstimulerande olja.

 

 

Boka online

Ankomst
Avresa