Ayurveda

Boka din behandling på tel. 035-176300 eller maila oss: info@continental-halmstad.se
Alla behandlingar utförs hos samarbetspartners i samma byggnad som hotellet. 

 

Behandlingar som passar just dig

Vi kan erbjuda ett stort antal behandlingar hos vår samarbetspartner. Ayurveda bygger på personligt anpassade behandlingar utifrån din specifika mentala/fysiska konstitution. Behandlingarna föregås av en kortare hälsokonsultation där terapeuten tar reda på din personlighetstyp.

Marma Abyanga Massage 90 min 1145 kr

En djupt avstressande massage där bioenergipunkterna över hela kroppen masseras och skapar en länk mellan din fysiska och din mentala kropp (tankar, själ, känslor).

Sattvisk Abyanga Detox 90 min 1145 kr

En behandling som står för utrensning och cellförnyelse. Mjuk och behaglig massage med fasta tryck. Inkluderar en omfattande ansiktsmassage och marmapunktsbehandling.

Pada Abyanga Fotmassage 60 min 795 kr

Ta hand om dina fötter, din kontakt med jorden! EN ljuvlig fotbehandling där fotbad och scrub följs av inpackning med massage och marmapunktsbehandling. I behandlingen används 7 st bioekologiskt certifierade produkter.

Ratna Abyanga Crysta Body Rejuvenation 105 min 1295 kr

Bergkristaller och halvädelstenar används för att balansera chakran och marmapunkter. En lång, härlig behandling för inre balans. Behandlingen inleds med en torrmassage utförd med råsilkesvantar.

Udara Mage & Ländrygg Behandling Detox 75 min 995 kr

Mage och ländrygg är centrala för att vi ska kunna slappna av och må bra. Med Udara-behandlingen ökar avslappning och funktion i hela magen, bäckenet och ländryggen. Inleds med Garshan torrmassage utförd med råsilkesvantar.

Shiroabyanga hårbotten och ansiktsbehandling 60 min 795 kr

Vata, Pitta eller Kapha ansiktsprodukter används efter din hudtyp. Rengörning, peeling, marmamassage, mask och ansiktskräm efter din hudtyp. Djupt avstressande.

Antiage ansiktsbehandling 75 min 995 kr

Ädelstensessenser, Vindruva, Alger och Guldspån är några av ingridienserna i denna Bio Eco Antiage behandling. Rengöring, peeling, massage, mask och ansiktskräm.

Föreläsning om Ayurveda 2-3 timmar 200 kr/person, min 5 personer

För dig som blir nyfiken och vill veta hur du "balanserar" dig med Ayurveda kan vi arrangera en föreläsning. Här får du en inblick i vad Ayurveda (kunskap om livet) handlar om. Hitta din inre balans och ta reda på vilken personlighetstyp du är. Vata, Pitta eller Kapha.

 

Boka hotell online

Ankomst
Avresa