ljus-liten.jpg
Hem Om Relax & Spa Behandlingar Dagspa Gym Spapaket Lyxpaket Inför bröllopet Bra att veta Kontakta oss Hotel Continental

Kroppsbehandlingar Massage Hand,fot & ansiktsbehandling Duo behandling

Kroppsbehandlingar

Body scrub 40 min 590:-

Härlig kroppspeeling över hela kroppen som gör dig len och mjuk. Avlägsnar hudceller och ökar blodcirkulationen . Behandlingen avslutas med en skön mjukgörande lotion.  

 

Continental Relax 50 min 695:-                                                   

Avslappnande ryggmassage som följs av en lätt ansiktsbehandling. Medan ansiktsmasken verkar får du en mjuk massage över mage, armar och ben. En härlig upplevelse från topp till tå!

 

Lerinpackning 75 min 995:-

Inpackning i mineralrik lera över hela din kropp medan den verkar ligger du ombäddad av värme. Under tiden får ansiktet rengöring och mask. Efter dusch avslutas behandlingen med en avslappnande mjuk helkroppsmassage.

 

Njut 40 min 590:-

Avkopplande behandling i ett bad som fylls med eteriska oljor. Följs av ansiktsrengöring samt en ansiktsmask. Du får en stunds avkoppling ensam medan terapeuten lämnar rummet. Behandlingen avslutas med ansiktsmassage.

 

Aroma bad relax 60 min 725:-

Njut av ett härligt avslappnande bad med väldoftande milda, lugna oljor. Därefter får du en mjuk avslappnande oljemassage för hela kroppen som avslutas med ansikts, nack och hårbottenmassage.

 

Vårdande helkur 80 min 995:-

Här får din kropp en fantastisk vårdande kur. Behandlingen börjar med en scrub som sedan sköljs av. När du ligger varmt ombäddad med en inpackning på kroppen rengör terapeuten ansiktet och applicerar på en mask och en lätt ansiktsmassage. Avslutas med ett avkopplande bad med badolja.

 

 

En stund för dig 80 min 995:-

En ljuvlig kroppspeeling som följs av ett varmt bad med en god olja. Som avslutning väntar en skön avkopplande helkroppsmassage.