Morgon SPA 395:- / pers

Kl. 7:00 – 11:00

Beställ gärna vår generösa frukostbuffé 100 kr/pers innan du besöker Relax & Spa. Där finner ni bastrum, infrabastu, relaxrum, fotbad, sinnenasrum samt varm källa på Gården. Här kopplar du av i den lugna och behagliga atmosfären. Följande ingår: lån av badhandduk, badrock och badtofflor att ta med hem samt snacks, frukt och the. Kom ihåg att ta med badkläder, litet hänglås till klädskåpet samt att boka någon av våra sköna behandlingar.

Dag SPA 395:- / pers

Kl. 11:00 – 16:00

För dig som vill koppla av några timmar och njuta av lugn och skön atmosfär. . Där finner ni bastrum, infrabastu, relaxrum, fotbad, sinnenasrum samt varm källa på Gården. Här kopplar du av i den lugna och behagliga atmosfären. Följande ingår: lån av badhandduk, badrock och badtofflor att ta med hem samt snacks, frukt och the. Kom ihåg att ta med badkläder, litet hänglås till klädskåpet samt att boka någon av våra sköna behandlingar. Kika gärna på vår Spameny, där du kan beställa en god sallad samt charkbricka.

Kväll SPA inkl. middagsbuffé 595:- / pers

Kl. 16:00 – 21:00

Slappna av hos oss med välförtjänt afterwork! Följande ingår: Middagsbuffé, låna badrock, badtofflor och badhandduk. Väl nere i Relax & Spa njuter ni av den lugna atmosfären, kopplar av i basturum, infrabastu, fotbad, sinnenasrum. Frukt, the och snacks finns att tillgå. Den varma källan väntar på er på vår vackra innergård.


Rökfritt - Åldersgräns 18 år

Medhavd mat och dryck är ej tillåtet då vi driver restaurang i anläggningen där detta kan köpas.