Behandlingar

Hot Stone massage 60 min 895:- / 90 min 1245:-

Helkroppsmassage som utförs med varma havsslipade lavastenar. Stenarna värmer din kropp och ger dig en djup mental och fysisk avslappning. En riktig klassiker!


Aroma Massage 50 min 750:- / 80 min 1195:-

Mjukt och behagligt masseras eterisk olja efter ditt val (mental avslappning, ökad cirkulation, värk). Avkopplande och mjuk helkroppsmassage med väldoftande olja. Även ansikte och hårbotten masseras. Välj mellan Lavendel, Anti-stress, Glädje/ styrka eller Sensuell doft.


Svensk klassisk Massage 25 min 550:- / 45 min 850:- / 80 min 1245:-

Djupgående svensk klassisk massage som är en terapeutisk muskulerande behandling. Den ökar funktionen i leder och muskulatur. Härlig för trötta och stela muskler.


Ansikts- och hårbottenmassage 60 min 795:-

En härlig ansiktskur med utvalda produkter från Maria Åkerberg. Rengöring, peeling, massage, mask och kräm. Medan masken verkar masseras hårbotten och du upplever en skön avslappning.


Regndroppsmassage 60 min 895:-

Är en kombination av fjäderlätt beröring och massage med 100% rena eteriska oljor av allra högsta kvalitet. De droppas på kroppens reflexpunkter, både på ryggen och under fotsulorna. De masseras sedan in på ryggen, en våtvarm handduk läggs på och driver in oljorna ännu mer i slutet av behandlingen. Ger balans i både kropp och själ och doften påverkar sinnet och känslorna och har såväl en lugnande och avstressande som en humörshöjande inverkan.

Body scrub 45 min 850:-

Härlig kroppspeeling över hela kroppen som gör din hud sammetslen och mjuk med hjälp av saltscrub. Huden förnyas, blodcirkulationen ökar och du får fin färg. Behandlingen avslutas med en väldoftande lotion. Väldigt bra att kombinera med andra behandlingar.


Continental Relax 50 min 995:-

Avslappnande ryggmassage som följs av en lätt ansiktskur, face base. Under tiden som ansiktsmasken verkar får du en mjuk massage över armar och ben. En härlig upplevelse från topp till tå!


Lerinpackning 75 min 1145:-

Varm lera ger både fukt och näring till hela huden. Inpackad i en härlig värmefilt njuter du under tiden som terapeuten tar hand om ditt ansikte. Rengöring, peeling, massage och ansiktsmask ingår och behandlingen avrundas med härlig ryggmassage.


Njut bara du 50 min 650:- (singel) eller Njut tillsammans 50 min 450:-/person (duo)

Avkopplande egenvårdsbehandling med produkter från Maria Åkerberg i from av ansiktsrengöring och mask, i ett varmt bad med eteriska oljor i vattnet. Du bjuds på ett glas mousserande med frukt och choklad.


Me & Mini gravidmassage 60 min 795:-

En mjuk, avstressande och förberedande massage inför förlossningen. Oljan som används innehåller essentiella fettsyror som ökar hudens elasticitet. Underbar i väntans tider. Från gravidvecka 14.

Ayurvediska behandlingar

Marma Abyanga Massage 90 min 1145:-

En djupt avstressande helkroppsmassage där bioenergipunkterna masseras. De är en länk mellan din fysiska och mentala kropp (tankar, själ, känslor).


Sattvisk Abyanga Detox 90 min 1145:-

En behandling som står för utrensning och cellförnyelse. Mjuk och behaglig massage med fasta tryck och den Inkluderar en omfattande ansiktsmassage med marmapunktsbehandling.


Pada Abyanga Fotmassage 60 min 795:-

Ta hand om dina fötter, din kontakt med jorden! En ljuvlig fotbehandling där fotbad och scrub följs av inpackning med massage och marmapunktsbehandling. I behandlingen används 7 st bioekologiskt certifierade produkter.


Ratna Abyanga Crysta body rejuvenation 105 min 1295:-

Bergkristaller och halvädelstenar används för att balansera chakran och marmapunkter. En lång, härlig behandling för inre balans. Behandlingen inleds med en torrmassage av råsilkesvantar. Udara Mage och ländrygg behandling.


Detox 75 min 995:-

Mage och ländrygg är centralt när när vi ska kunna slappna av och må bra. Med udara behandlingen ökar avslappning och funktionen i hela mage, bäcken o ländrygg. Inleds med Garshan torrmassage av råsilkesvantar.


Shiroabyanga hårbotten och ansiktsbehandling 60 min 795:-

Vata, Pitta eller Kapha ansiktsprodukter används efter din hudtyp. Rengöring, peeling, marmamassage, mask, och ansiktskräm efter din hudtyp. Djupt avstressande.


Antiage ansiktsbehandling 75 min 995:-

Ädelstensessenser, Vindruva, Alger och Guldspån är några av ingredienserna i denna Bio Eco Antiage behandling. Rengöring, peeling, massage, mask och ansiktskräm.


ClearSkin Clinic

Dermapen Ansikte 60 min 2745:-

Avancerad microneedling-behandling som ökar hudens produktion av kollagen samt ger en förbättring av hudens struktur och condition. Ger ett effektivt och synligt resultat mot åldrad och slapp hud, fina linjer och rynkor, ärr, stora porer, milier och pormaskar, pigmentering, ärr och hudbristningar.


Derma Glow 45 min 1995:-

En ytlig microneedling-behandling i kombination med kemisk peeling som återger liv i en trött hud, reducerar torrhetslinjer, stramar upp huden och ger den en helt ny lyster. Behandlingen är särskild utformad för att förbereda huden inför den viktiga festen, eventet eller utekvällen så att du får en perfekt hy med strålande lyster. Behandlingen rekommenderas att göras ca 3-4 dagar innan man ska på fest.


Klassisk Ansiktsbehandling 60 min 875:-

Rengöring, peeling, ånga, skalpmassage, portömmning, ansiktsmassage, ansiktsmask med avkopplande nackmassage.


Ansiktsbehandling med AHA 60 min 1495:-

Rengöring, passande AHA-peeling, skalpmassage, portömning, ansiktsmask med avkopplande nackmassage.

Gold & Glow Facial 50 min 1495:- En skonsam behandling som återfuktar och ger en fantastisk lyster till huden. I behandlingen ingår C-vitaminpeeling, C-vitaminserum, skalp och nackmassage samt guldmask som ökar hudens spänst och återfuktar huden.


Färgning av frans och bryn inkl. plock 495:-


Färgning av frans och bryn inkl. plock i ansiktsbehandling 325:-