Bröllop

Er bröllopsnatt skall vara något alldeles extra tycker vi

Att tillbringa den i en av våra vackra sviter med anor från 1900-talets början ger er en fin avslutning på er kväll. När ni anländer väntar bröllopspresent, choklad och mousserande vin.
I badrummet finner ni morgonrockar, hudvårdsprodukter, badskor samt badsalt.
På morgonen kommer vi upp med en vagn, fylld med härlig frukost.

Pris 3 390 kr

I bröllopspaketet ingår:
Övernattning i en av våra vackra sviter med jacuzzi, vippning och bröllopspresent, lån av morgonrockar & badtofflor, hudvårdsprodukter & badsalt samt frukostvagn.
Paketet gäller alla dagar.

Vill ni övernatta öven på söndagsnatten kostar tilläggsdygnet endast 1 990 kr

Det går också bra att välja övernattning i andra rumstyper:

  • Minisvit 2 690 kr
  • Businessrum 2 290 kr

Titta på Kaptenssviten, Kungasviten och Viktoriasviten

Brudenskväll

Tänk att få tillbringa kvällen innan bröllopet tillsammans med sina bästa tärnor! ​

I paketet ingår:
Entre för 3 personer till Relax & Spa, lån av morgonrock, tofflor och handduk, scrub, jacuzzi för eget bruk i 30 minuter, en tapastallrik med mousserande vin och en chokladbit. Till bruden en exklusiv 60 minuters behandling. ​

Pris: 1995kr (för 3 personer)
Tillägg för ytterligare personer 525kr (max 6 personer)

Brudgum och bestman innan bröllopet

Här är fokusen för er män att ha en stund ihop inför bröllopet. Kanske dagen innan eller varför inte samma dag när håruppsättningar och smink står på schemat och du får bara vänta? Vi bjuder på en skön stund i Relax & Spa där ni kan bada i utomhus jacuzzin, basta och bara ha det skönt. När hunger slår in vankas Pytt med dryck.

I paketet ingår:
Tillträde till Relax & Spa med utomhus jacuzzi och bastu. Lån avbadrock, badhanduk, badtofflor samt scrub. Pytt i panna och en stor stark!

Pris: 680 kr per person (kan bokas för max 2 personer)

Samma dag - Bröllopsdagen

På bröllopsdagen checkar ni in ca kl.10 i er svit alternativt i Relax & Spa. När ni har packat upp och känner er redo väntar Frida och Henrik på på andra sidan gatan i sin lyxiga salong A Pompadour www.apompadour.se. Efter håruppsättning och någon timme senare väntar brud makeup i Relax och Spa. Sen är bruden fantastiskt fin och helt färdig för att få hjälp med påklädning av bröllopsklänning. Sen är det upp till er att skapa en oförglömlig vigsel och bröllopsfest. Er bröllopsvippning står i sviten efter önskmål. Efter bröllopsnatten väntar en härlig frukostvagn. Bröllopsvistelsen avslutas med den underbara duobehandling "Njut tillsammans"​

I paketet inår:
Övernattning i bröllopssvit 2 personer med tidig incheckning och sen utcheckning, frukostvagn, bröllopsvippning, tillträde till Relax & Spa, håruppsättning inkl konsultation, brud makeup 90 minuter samt duo behandlingen "Njut Tillsammans" ​

Pris: 6 995 kr

Dagen innan

Släpp alla samtal du måste ringa, alla tider du måste boka in och alla platser du måste besöka. Vi har det perfekta paketet till dig som vill kunna koppla av och ha en fantastisk kväll tillsammans med dina vänner innan bröllopet.

Fredag:
Du checkar in tillsammans med din tärna. Ni har en kväll tillsammans i vårt mysiga SPA med bastu, vilorum och utomhus jacuzzi. I priset ingår även varsin behandling. Fredagen är din dag att njuta!

Lördag:
Ni börjar din stora dag med att njuta av en underbar frukostbuffé. Sen väntar Frida och Henrik på på andra sidan gatan i sin lyxiga salong A Pompadour www.apompadour.se. Efter håruppsättning och någon timme senare väntar brud makeup i Relax och Spa. Sen är du fantastiskt fin och helt färdig för att få hjälp med påklädning av bröllopsklänning. Vill din tärna också bli fin så lämnar vi gärna prisuppgift på detta.

I paketet inår:
Övernattning i delux rum med sen utcheckning, tillträde till Relax & Spa, 80 minuters behandling till bruden, en 40 minuters behandling till tärnan, håruppsättning inkl konsultation, brud makeup 90 minuter samt rabatt på svit till brölloppsnatten.

Pris: 5715 kr gäller för bruden samt en tärna
Tillägg ytterligare tärnor 875kr per person